Актуалните проучвания показват, че за последните 5 години делът на онлайн

...
Актуалните проучвания показват, че за последните 5 години делът на онлайн
Коментари Харесай

Колко струва управлението на парите ни

Актуалните проучвания демонстрират, че за последните 5 години делът на онлайн банкирането у нас нараства доста. Банките регистрират сред 50 и 70% растеж на разплащанията, осъществени през цифрови канали. Все повече българи имат онлайн и мобилно банкиране и вършат преводи през мобилно устройство. 

Освен че е в пъти по-удобно, за никой не е загадка, че цените на дигиталните банкови услуги и пакети от услуги са доста по-изгодни от тези на услугите, свързани с пари в брой. Затова и много потребители променят навиците си.

Един добър образец на пазара са „ преводите по мобилен номер “ (без потребност от въвеждане на IBAN номер) в мобилното банкиране . Изпращането на средствата  става за секунди и единствено с няколко докосвания на екрана, а всички преводи, подредени през новаторската услуга, са освободени от такси.

За да създадат преводите по мобилен номер още по-лесни и бързи, потребителите могат да си основат и лист с доверени получатели. Трансферите към тях не изискват в допълнение удостоверение. С последната версия на DSK Smart клиентите получават още едно облекчение. Преводите по мобилен номер до 100 лева към този момент се удостоверяват единствено с парола/ПИН/биометрия. Освен това, в случай че желаят да изпробват този тип преводи  с някой собствен другар, клиентите на Банка ДСК към този момент могат да му пратят покана през Viber, Messenger, както и други приложения.

А най-хубавото е, че в момента банката предлага и , които включват банкиране през мобилното приложение с по-ниски такси и безграничен брой безвъзмездни преводи по мобилен номер. Всеки клиент има опция да избира и дефинира продуктите и услугите в композиция съгласно персоналните си потребности, като в същото време може да спести до 50% от такси.

Пакетите Флекси са с промоционални условия до края на годината. С тях клиентите получават сметка с дебитна карта без такси за издаване и месечна поддръжка за първите 6 месеца. Освен това ще имат и включени безвъзмездни тегления от банкомати на Банка ДСК, както и безвъзмездни SMS вести всеки месец. Към своята определена алтернатива имат опция да прибавят и комунални заплащания или вътрешнобанкови и междубанкови преводи също без такси. 

Не инцидентно всеки трети е клиент на Банка ДСК.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР